tisdag 7 augusti 2012

Det närmar sig

Det närmar sig avfärd nu, för varje dag som går så är det en dag närmare tills vi åker. Kan ju låta som att vi ska bege oss utomlands, även om det så bara är till Småland vi ska så ska det bli härligt! Har så smått börjat planera packning och hur vi ska lösa allt. Katt- och blomvakt är redan ordnat, Emma och Kevin ska turas om att bo här under veckan, sen löser sig väl resten hoppas jag!

Vi kör på jobb fram tills fredag nu, sen går helgen åt till att serva och städa bilen så att den är redo för milen som ska rullas. Imorgon handlar vi lite mat som vi ska ta med, alla torrvaror tar vi med hemifrån så som, kryddor, bröd, musli mm. Resten får vi handla där uppe. Blir både bäst och billigast så. Sen ska vi städa i ordning lägenheten och fixa med bäddning och så vidare till de som ska bo här.

Ja det kommer nog bli bra! Nu ska jag bege mig bort till bibblan för att hämta lite skolböcker som jag reserverat. Gäller att passa på att fixa med allt sånt nu också innan vi åker, så man slipper stressa när man kommer hem!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig här! :)