torsdag 13 december 2012

Snuvig

Då var vi där igen, halsont, småfebrig och förkyld. Måste varit en liten bacill som hoppat på mig i Ullared. På tal om det så hade vi bästa resan! Trots alla varningar om att vi inte skulle ge oss iväg så gjorde vi det. Dagen efter värsta snöstormen på länge dessutom. Vi gav oss inte och körde upp på eftermiddagen, framme var vi vid fem. Då checkade vi in på campingen och sedan tog vi bilen direkt ner mot varuhuset. På väg in möter vi alla som är på väg ut, och hur gött är inte det?! Ganska stor skillnad jämfört mot senast. Efter stängning intog vi vår lilla stuga och där blev det Nobeltittande följt av Ullaredsspelet. Steg sedan upp tidigt för att städa och se julkalendern. Därefter började vi shoppa igen och vi hade bokstavligt talat hela Ullared för oss själva. Bättre kunde det liksom inte bli! Några tusen fattigare, men ett minne rikare!

Btw, jobbade jag ett jäkla pass igår. 12.00-21.15. Inte vad man är van vid, i somras var det annat..Hoppas bara att jag inte har smittat ner några söta tanter nu :/ Nåja, dags att återgå till min rapport. Hejochhå vad tråkigt!

Tisdag morgon i Ullared, klockan är 8.00. Varuhuset har haft öppet i en timme och vi är tredje bil in på HELA parkeringen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig här! :)